Ekko Festivalen Nr. 14

Søn 22. Oktober, Østre.

Joakim Blattmann har sin bakgrunn fra Kunstakademiet i Trondheim. Hans verker tar for seg lyd gjennom mange ulike former, der skulpturelle installasjoner med stedsspesifikt utgangspunkt, feltopptak og utforskning av objekters iboende akustiske egenskaper er gjennomgående. Arbeidet hans omfatter også komposisjon, audiovisuelle arbeid og konserter. Han har tidligere stilt ut ved Mago B, Amro, Tomrom v/ Sandefjord Kunstforening, og Supermarket i Stockholm m/RAM Galleri, og på Lydgalleriet ved Østre.

Ricardo del Pozo arbeider med videokunst og er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen. Gjennom digitalt sanntidsbaserte prosesser sikter del Pozos arbeider på å adressere de formale aspektene ved innspilt video. Ved å bruke generative prosesser jobber han bevisst med det innspilte materialets formmessige egenskaper og redefinerer dem som visuelle bevegelige malerier.

Blattmann og del Pozo har samarbeidet om både verk og utstillinger i en årrekke, og kuraterer sammen lydperformance-rekken «Spaces Speak». Performanceserien fokuserer nettopp på interaksjonen mellom lyd og bilde.

2 thoughts on “Ekko Festivalen Nr. 14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s